Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pane senátore,

ono k tomu dojde, ať chcete, nebo nechcete. A nejspíš přirozeným vývojem. Většina lidí, hlavně těch mladších, přestává platit bankovkami a stále více využívá bezhotovostní platby. Kdo používá on-line platební systém, tomu nečiní potíže napojit se na elektronickou evidenci tržeb.

Já už začínám mít problém s řemeslníkem, který za službu požaduje hotovost a netuší, co to je platba kartou. Při dodání zboží dobírkou upřednostňuji PPL přes Českou poštou, protože na poště zamrzli v minulém století a platby kartou neumějí.

Vás bych vyškolil tím, že byste svůj senátorský plat dostával cash, a poté byste ho musel odnét do banky. Elektornicky nikoli, to se dá totiž evidovat, a proti tomu přece bojujete.

0 4
možnosti
JK

Až budou náklady na platbu kartou přijatelné, pak snad.

3 0
možnosti
SN

:-)   Vezměte se s Fialou (ODS),za ručičky a strašte lidi. Jednak se nejedná o registrační pokladny, ale o vykazování tržeb onlajn, ta cena nestojí za řeč!   Víte, že v Emerice je po vraždě neplacení daní hrdelním zločinem? To by mělo  přijít k nám a podnikatelé by vymizeli.

      Kde potom ti hoteliéři, advokáti a jim podobní berou prachy na poslední modely luxusních aut, baráky za desítky milionů? Nejedná se v tomto případě o drobné řemeslníky, ale Babiš chce postihnout tu movitější část Osvč !  Chápete?  Rv

0 5
možnosti
JK

Ta cena je cca 80 tisíc.  Což pro některé řemeslníky může být likvidační.   Další aspekt je to, že budou enormní požadavky na datovou síť.  Při běžné práci v klidu přežijete 30 minutový výpadek internetu,  při online provozu Vás zákazníci budou lynčovat.

A mimochodem - ti hoteliéři nejsou OSVČ a advokátů se to týkat nebude.  Výsledek bude ten, že kdo podvádí dnes, cestičku si najde a kdo nepodváděl, buď firmu zabalí, anebo odvede na daních méně.

3 0
možnosti
MR

To by muselo mít ministerstvo či Finanční úřad armádu úředníků a dohlížet pomalu na každého, neboť z dob totality zde zůstávají určité relikty chování.

Zkrátka je to byznys jak krátit daně a každá dobrá myšlenka a věc se počítá ... .

0 2
možnosti
JK

A co se třeba poohlédnout, jak ty kontroly chodí jinde ?  Tam neprolézají každou účtenku a cesťák, ale daňový únik poznají.

1 0
možnosti
PN

P39e93t10r 91N47ě90m69e20c

28. 4. 2015 7:20

Ać Valentu nemám rád, s tím s ním souhlasím.

0 0
možnosti
KV

To nam napsal clovek, ktery zbohatl praci :-))

1 5
možnosti
JK

Ne.  To napsal člověk, který umí počítat.

5 1
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1421x
Senátor Parlamentu ČR, podnikatel, investor, mecenáš a slovácký patriot

Seznam rubrik