Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Problémem bude i obyčejná, ale úporná zákožka svrabová, jakož i jiní parazité. V Džungli u Calais a podobných enklávách musí být slušné semeniště.

1 1
možnosti
Foto

Pane Valento tento váš výplod je jen populistickým pokusem svézt se na protimigračních náladách.

Proti Obrně jsou u nás všichni očkováni. Riziko prakticky neexistuje.

TBC je samozřejmě problém, ale mnohem větší problém je to např. u Ukrajinců. kterých je jen u nás více než 100 000 http://www.zdravotnickydenik.cz/2015/10/ze-tri-letosnich-podezreni-na-tuberkulozu-se-jedno-nepotvrdilo-a-dva-pacienti-jsou-ukrajinske-narodnosti/ a u dalších národů bývalého SSSR. O tom, že je TBC, ale i dalších nemocí v Syrii a okolí málo např. zde http://www.zdravotnickydenik.cz/2015/12/jak-maji-lekari-pecovat-o-uprchliky-ze-syrie-v-kanade-to-vedi/ Mimo jiné se tam píše o proočkovanosti kolem 90%

Obecně platí, že značná část tzv. exotických neocí se u nás není schopna šířit a nemoci, které se u nás jsou schopné šířit už tu dávno jsou. Ostatně jednoduchým důkazem toho, že to tak je je skutečnost, že přes miliony cizinců co do EU ročně příjdou se žádné zhoršení zdravotní situace nekoná.

Navíc epidemiologickými riziky se patřičné úřady pravidelně zabývají

http://www.mzcr.cz/odbornik/dokumenty/hlavni-hygienikceska-republika-neni-aktualne-v-souvislosti-s-migraci-ohroze

Takže o zdravotních rizicích migrace se mluví, migranti jsou na zdravotní stav kontrolováni. V minulosti se z toho extremisti pokoušeli udělat jedno z hlavních témat, ale odborná veřejnost spolu s úřadem co to má na starosti jasně řeklo, že rizika nejsou vysoká a hlavně se neustále vyhodnocují ve spolupráci s WHO. A dělá to tak nejen naše republika, ale celá unie.

1 2
možnosti
OK

Proč se v souvislosti s uprchlickou krizí nemluví o tom, že vzhledem k trvajícímu extrémnímu nárůstu populace na Zemi hrozí ještě daleko větší migrační vlny, eventuálně války a samozřejmě různé pandemie jako evoluční regulační mechanismus proti přemnožení druhu?

4 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1421x
Senátor Parlamentu ČR, podnikatel, investor, mecenáš a slovácký patriot

Seznam rubrik