Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Už i Babišovi začíná být jasné, že EET skončí kolosálním průšvihem. Proto se snaží jeho zavedení posunout do takového termínu, kdy těsně před volbami se bude bít v prsa nad tím, že splnil volební slib a přitom ještě nebude patrná katastrofa, kterou způsobí.

Že plná pravda vyjde najevo krátce po vítězných volbách, to už ho nemrzí.

7 0
možnosti
PD

Ta varianta, že by se EETvztahovala jen na plátce DPH, je také minela. Např. podle ČOI kontrolující asijské tržnice jen 3 ze 100 stánkařů platí DPH a při dotazu jestli a jak evidují tržby přestali rozumět česky. Tak bud' všichni, nebo nikdo.

0 0
možnosti
Foto

Nadbytečný systém, to je otázka. Zatím se panu Babišovi vede vybírat více daní, což je jistě pozitivní. Dnes jsem se díval na TV, kde ukazovali kontrolní nákup ve stánku. Prodávající ani neuměl vypsat účtenku a z toho je vidět, že v maloobchodě vládne pěkný mrník. Dát to trochu do latě jistě neuškodí.

0 4
možnosti
Foto

Pokud se na tuto snahu díváte jako lupič a zloděj, tak je to jistě pozitivní, že se jim podařilo víc ukrást. Pokud se na to díváte z pozice okradeného, tak už to pozitivní není. Základem je etika a ta nám říká, že krást se nemá.

4 0
možnosti
ZB

EET je jistě cesta nesprávným směrem, na druhé straně to, že o tom také ví Valenta je zvláštní.

0 0
možnosti
PV

P41a96v76e73l 86V59é24b36r

7. 7. 2016 16:37

Cituji: "Permanentní nejistota kolem EET mě ještě více utvrzuje v tom, jakou hrubou chybou a krokem špatným směrem je rozhodnutí vlády o zavedení tohoto nesmyslného a zcela nadbytečného mamutího systému"

Mýlíte se, autore! EET je krok správným směrem - alespoň pro pana Babiše, který tímto získá úplný přehled o finančních a materiálových tocích (alespoň těch legálních), takže bude vědět, kam napřít své úsilí a mohl zvýšit zisk svého milovaného Agrofertu...

Že kvůli tomu skončí statisíce malých podnikatelů, to jsou pouze vedlejší ztráty a jejich chyba, že si neumí nakrást.

8 0
možnosti
IC

Doplněk k poslední větě : nakrást a zařídit si dotace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1421x
Senátor Parlamentu ČR, podnikatel, investor, mecenáš a slovácký patriot

Seznam rubrik