Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OG

O29n47d62r53a 77G79l20a93c

19. 7. 2016 20:30

Opravil bych Vám titulek - ne "A Evropa mlčí", ale "Ať Evropa mlčí." Zbavili jsme se už Husajna, Kaddáfího, snažíme se sesadit Asada. Myslím, že ta zkušenost by nám už mohla stačit.

0 0
možnosti
MK

Bohužel s Vámi musím souhlasit. To slovo "bohužel" používám proto, že před určitou dobou jsem podlehl iluzi, že Turecko má šanci stát se normální civilizovanou zemí.

Nyní už je jedno, zdali to byla pravda nebo pouze iluze. Dnešní Turecko už tuto šanci nemá.

2 0
možnosti
MK

R^ Základem všeho je dát vedle sebe islámskou nauku, evropské právo a specifikovat rozdíly. Z těch už by byl závěr snadný. Tedy pro evropský prostor.

4 0
možnosti
JC

Je na čase Turky z Evropy vyhnat a osvobodit okupovaný Cařihrad.

2 0
možnosti
ZB

Vaše děti nebo vnuci jistě budou při této nesmyslné akci v první bojové linii...

1 3
možnosti
MT

Vzdyt' ona ta Evropa uz se zmenila v diktaturu take.

2 0
možnosti
ZB

Co má jako Evropa dělat?Erdogan má v Turecku větší podporu,než svého času Hitler.V prezidentských volbách dostal přímou volbou 52 procent hlasu a jasně vyhrál.V parlamentních volbách jeho strana získala 49.5 procent hlasu.To je největší slabina demokracie,lidé se snadno nechají zblbnou a zmanipulovat.To jistě znáte ze svého volebního obvodu.Mě se ani trochu nelíbí,že jste byl zvolen a přesto s tím nemohu nic dělat.Jak Erdogan,tak Vy jste oblbnul demokratickou většinu a s tím se bohužel nedá nic dělat....

2 2
možnosti
VH

Ale "demokratická většina" neumí nic jiného, než se nechat oblbnout. Je jedno, zda vyššími přídavky na děti, koblihami či kecy o vymýcení korupce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1421x
Senátor Parlamentu ČR, podnikatel, investor, mecenáš a slovácký patriot

Seznam rubrik